Bygg ett energieffektivt hem och byt elbolag

Det finns många anledningar till att leva mer energieffektivt och minska ditt klimatavtryck. Av denna anledning är det populärt att vidta åtgärder som att bygga ett energieffektivt hem och byta elbolag. Förutom de miljömässiga fördelarna kan du minska dina energikostnader mycket samt förbättra din mentala och fysiska hälsa.

Några av de viktigaste anledningarna till varför det är smart att bygga ett energieffektivt hem är:

 

  • Förbättrar din livskvalitet – En effektivare energianvändning kommer att öka komforten i ditt hem och få dig att må bättre.
  • Skyddar miljön – Genom att bygga ett mer energieffektivt hem minskar du ditt klimatavtryck och skyddar miljön. Statistik visar att hushållen står för cirka 20 procent av alla utsläpp.
  • Ökar fastighetsvärdet – Energieffektiva bostäder är heta på fastighetsmarknaden och säljs ofta till ett högre pris än motsvarande bostäder som är mindre energieffektiva.

Byt elbolag hos elskling.se

I dagens uppkopplade samhälle har det aldrig varit lättare att minska dina energikostnader och bli mer miljövänlig. Genom tjänster som elskling.se har du möjligheten att enkelt jämföra elpriser och byta elavtal. På elskling.se jämförs elpriser från 153 elbolag i Sverige, vilka tillsammans erbjuder över 5 000 olika elavtal att välja mellan. Hittills har Elskling hjälpt 700 000 hushåll att hitta ett bättre avtal som leder till minskade energikostnader. I genomsnitt sparar ett hushåll 1 800 kronor per år på att byta, så det är absolut värt att lägga några minuters tid på att använda tjänsten. Närmare bestämt tar processen mindre än åtta minuter att genomföra!

Fördelen med att kunna jämföra många elavtal är att du kan välja ett elavtal från ett elbolag som producerar förnybar energi. Ett mycket enklare sätt att bli mer energieffektiv kan du knappast hitta. Du behöver inte heller oroa dig för att Elskling ska ta ut några avgifter då tjänsten är helt kostnadsfri att använda. Så gör miljön en tjänst och använd tjänsten för att hitta det mest energieffektiva elavtalet.

Rekommenderade artiklar